Videotuotanto

Videotuotantolinjan yksivuotisen koulutuksen aikana käymme läpi elokuvanteon eri osa-alueita kuten käsikirjoitus, kuvakerronta, kuvaus, valaisu, lavastus ja äänitekniikka sekä video- ja äänieditointi.

Opistotason koulutus tarjoaa hyvän pohjan joko omaan kuvausharrastukseen, jatko-opiskelijaksi hakeutumiseen tai suoraan työelämään. Oppiminen tapahtuu pääasiassa käytännön harjoitusten avulla, jolloin opitaan itse tekemällä. Opiskelun aikana kuvataan lyhyempiä ja pidempiä videoprojekteja, joiden avulla opitaan käyttämään kuvauskalustoa ja tutustutaan alan yleisiin toimintatapoihin ja käytäntöihin.

Kurssilla opettajina toimivat alansa ammattilaiset, joilla on pitkä kokemus videotuotannosta.

Videotuotantolinjalla sinulla on käytössäsi

• tietokoneluokka tulostimineen & Adobe Creative Cloud ohjelmistot
  • studio valaisukalustoineen
  • työskentelymahdollisuus ympäri vuorokauden, myös viikonloppuisin
  • asiantuntevien opettajien konsultaatio

Keskeisiä oppiaineita videotuotantolinjalla

• käsikirjoitus
  • kuvakerronta
  • kuvaus
  • valaisu
  • lavastus
  • äänitekniikka
  • video- ja äänieditointi

Muurlan Opisto saa Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) opintoseteliavustusta.

Videotuotantolinja sopii kaikille alasta kiinnostuneille, ja toimii myös täydentävänä koulutuksena ihmisille, jotka ovat tekemisissä liikkuvan kuvan parissa.

Tietoa opintomaksuista löydät täältä.

• Hakuaika linjoille on 13.8.2019 asti. Oppilasvalinnat koulutuksiin tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella.
  • 2019 syksyllä alkavaan koulutukseen voit hakea alla olevasta painikkeesta.