Videotuotanto 21-22

Videotuotantolinjan yksivuotisen koulutuksen aikana käymme läpi elokuvanteon eri osa-alueita kuten käsikirjoitus, kuvakerronta, kuvaus, valaisu, lavastus ja äänitekniikka sekä video- ja äänieditointi.

• 1.9.2021 - 27.5.2022

Opistotason koulutus tarjoaa hyvän pohjan joko omaan kuvausharrastukseen, jatko-opiskelijaksi hakeutumiseen tai suoraan työelämään. Oppiminen tapahtuu pääasiassa käytännön harjoitusten avulla, jolloin opitaan itse tekemällä. Opiskelun aikana kuvataan lyhyempiä ja pidempiä videoprojekteja, joiden avulla opitaan käyttämään kuvauskalustoa ja tutustutaan alan yleisiin toimintatapoihin ja käytäntöihin.

Kurssilla opettajina toimivat alansa ammattilaiset, joilla on pitkä kokemus videotuotannosta.

Videotuotantolinjalla sinulla on käytössäsi

• tietokoneluokka tulostimineen & Adobe Creative Cloud ohjelmistot
  • studio valaisukalustoineen
  • työskentelymahdollisuus ympäri vuorokauden, myös viikonloppuisin
  • asiantuntevien opettajien konsultaatio

Keskeisiä oppiaineita videotuotantolinjalla

• käsikirjoitus
  • kuvakerronta
  • kuvaus
  • valaisu
  • lavastus
  • äänitekniikka
  • video- ja äänieditointi

Muurlan Opisto saa Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) opintoseteliavustusta.

Videotuotantolinja sopii kaikille alasta kiinnostuneille, ja toimii myös täydentävänä koulutuksena ihmisille, jotka ovat tekemisissä liikkuvan kuvan parissa.

Tutustu kattavaan uuden hakijan infosivuun täällä

• Oppilasvalinnat koulutuksiin tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella.
  • Hakuaika 2021 syksyllä alkaviin koulutuksiin on alkanut.