Taideleiri 2020

Leirillä tutustumme monenlaisiin taiteen tekemisen tekniikoihin, luontoa luovuuden lähteenä käyttäen ja omaa mielikuvitusta laajentaen. Taiteilussa ei ole virheitä, on vain uusia mahdollisuuksia!

Maanantai-tiistai 29.-30.6.2020

Haluatko oppia erilaisia tapoja tehdä taidetta?
Suomen kielisellä taideleirillä tutustutaan erilaisiin tekniikoihin tehdä taidetta, esimerkiksi tekemällä kuvatoisintoja kuuluisista maalauksista.  Lisäksi tutkimme kuvaa ja kuvan rakentamista kerroksittain sekä maalaamalla että sekatekniikalla. Eikä leiriohjelmasta olla unohdettu huovuttamistakaan. Ja tietysti leirillä myös pidetään hauskaa, nautitaan kesästä ja tutustutaan uusiin kavereihin.

Ota mukaan

• Vesipullo
  • Mukavat ja taiteiluun soveltuvat vaatteet, joissa ei mahdolliset pienet tahrat haittaa
  • Auringolta suojaava päähine