Syyslomalaisen parkourleiri

Parkour tekee hyvää, tule mukaan iloiseen ja kannustavaan joukkoomme, kukaan ei jää yksin!

14.-16.10.2020

Parkouria voi harrastaa läpi vuoden!

Muurlan opisto järjestää mahdollisuuden olla aktiivinen myös syyslomalla - suosittu Parkourleiri toteutuu Muurlan alakoulun liikuntasalissa ja koulun pihapiirissä syyslomaviikolla. Lounas ja välipala toimitetaan koululle, joten leiriläisillä on turvallista ja toimivaa harrastaa lajia tuttujen ohjaajien kanssa. Pidämme huolta hygieniasta ja leiriläisten hyvinvoinnista.

Katso tästä kesän 2020 tunnelmia opiston järjestämältä leiriltä!

Parkour tarjoaa monipuolista liikkumista  ja haasteita jokaiselle! Lajissa kehittyy niin kehonhallinta, liikkuvuus ja koordinaatio kuin myös kestävyys niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kaikki suoritteet ja haasteet tehdään oman tason mukaan, mutta mukavampaa on aina tehdä niitä yhdessä.

Opit parkourin kautta näkemään ympäristön uudella ja luovalla tavalla ja löytämään haasteita ja kivaa tekemistä pihoilta ja puistoista. Leirillä käydään läpi parkourin perustekniikoita. Opit tuntemaan ympäristösi paremmin, sekä näkemään ympäristön uusin silmin. Kehityt henkisesti ottamaan haasteita vastaan ja kehittämään niitä itse sekä yksin että yhdessä.

Leiri sopii vasta-alkajille ja jo lajia harrastaneille. Ikäryhmiä on kaksi, jotta harjoittelu on sopivampaa ja mielekkäämpää. Taitavat ohjaajat tekevät harjoittelusta mielekästä ja turvallista, mutta silti hauskaa ja haastavaa.

Kaikki pääsevät aloittamaan oman tason mukaan ja kehittymään siitä oikeaksi parkouraajaksi. Haasteet tehdään itselle eikä kaverille, eli tämä ei ole kilpailu.

Leirin aikataulu keskiviikosta perjantaihin kello 9-15

Parkour-leiri sopii parhaiten 7-16 -vuotiaille

Kouluttajina toimivat Parkour Akatemian ammattitaitoiset parkour-ohjaajat

Kolmipäiväisen leirin hinta on 219 € / lapsi. Hinta sisältää ammattitaitoisen ja mukaansatempaavan opetuksen, leirillä käytettävät materiaalit, vakuutuksen sekä kotiruokalounaan ja välipalan leiripäivinä

• Huom. Laita osallistujaksi lapsi, ei huoltaja. Kun lapsen henkilötunnuksen kirjoittaa siihen varattuun kenttään, ilmestyy lomakkeelle "Huoltajan tiedot"-kohta
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä 30.9.
  • Vahvistamme leirin toteutumisen vanhemman sähköpostiin viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen
  • Pidätämme oikeuden leirin peruuttamiseen vähäisen osanottajamäärän tai force majeure -syiden vuoksi