Syyslomalaisen animaatioleiri

Animaatio on paitsi oma kummallinen taidemuotonsa, myös ensisijaisesti elokuvaa. Siihen tarvitaan yleensä jonkinlainen tarina, henkilöitä ja tapahtumapaikka. Mikä tekee tarinasta mukaansatempaavan? Kuinka saada hahmoihin ja ympäristöihin eloa ja kiinnostavuutta?

Harjoitusten ja ajatusleikkien kautta tutustumme käsikirjoittamiseen, kuvakerrontaan, hahmosuunnitteluun ja lavastamiseen. Animointiharjoitusten kautta tutkimme liikettä ja ajoitusta. Lopuksi teemme ryhmätyönä stop motion -pala-animaatiot.

Leiri kestää syyslomalla maanantaista perjantaihin 12.-16.10.2020

Leiri kestää maanantaista perjantaihin kello 9-15.
Lounas päivittäin kello 12 ja välipala kello 14:45.

Kaikille lapsille, jotka ovat kiinnostuneita tarinoiden kertomisesta - leirillä pääset luomaan oman mielikuvitusmaailman ja siellä seikkailevan hahmon. Ikärajasuositus 9-12 vuotta.

Animaatio-opettaja Mark Ståhle

250,00 €, hinta sisältää kotiruokalounaan ja välipalan leiripäivinä sekä vakuutuksen

• Huom. Laita osallistujaksi lapsi, ei huoltaja. Kun lapsen henkilötunnuksen kirjoittaa siihen varattuun kenttään, ilmestyy lomakkeelle "Huoltajan tiedot"-kohta
  • Leirin laskutus tapahtuu ennen kurssin alkua