Stories and More

Tervetuloa oppimaan englantia hauskalla tavalla monipuolisen ITSEILMAISUN parissa!

24.-26.6.2020

Tervetuloa oppimaan englantia hauskalla tavalla yhdistäen kielen opiskelu ja luova taide!

Leiripäivien aikana englannin kieleen tutustutaan päivittäin vaihtuvan teeman kautta erilaisin oppimistuokioin monipuolisen itseilmaisun kautta. Vahvistamme englannin kielen ymmärrystä lukien ja kuunnellen tarinoita, kirjoittaen ja kuvittaen niitä itse, dramatisoiden klassikkotarinoita ja innostaen myös luomaan omia näytelmiä uusien leirikaverien kanssa!

Tällä leirillä englannin kielen taito vahvistuu lähes huomaamatta samalla, kun pidetään hauskaa.

Ota mukaan:

• Vesipullo
  • Mukavat ja taiteiluun soveltuvat vaatteet
  • Auringolta suojaava päähine

Leiripäivien ohjelma keskiviikosta perjantaihin on kello 9-15

Taidepainotteinen ilmaisuun painottuva englanninkielinen leiri sopii parhaiten 8-13 -vuotiaille

Emma Theman.

Emma on koulutukseltaan kasvatustieteden maisteri sekä englannin kielen aineenopettaja.
Hän on opettanut lapsia ja nuoria sekä luokanopettajana alakoulussa että englannin opettajana yläkoulun ja lukion puolella.

Emma toimii myös kuvataiteilijana ja on suosittujen kesäleiriensä myötä löytänyt oman kutsumusalueensa ytimen, jonka parissa hän voi yhdistää kaikki intohimonsa: kielten opetuksen, kansainvälisyyskasvatuksen, kuvataiteen ja luovuuden.

Tule mukaan iloiseen porukkaan!

135 €, hinta sisältää ammattitaitoisen ja mukaansatempaavan opetuksen, leirillä käytettävät materiaalit, vakuutuksen sekä  kotiruokalounaan ja välipalan leiripäivinä

• Huom. Laita osallistujaksi lapsi, ei huoltaja. Kun lapsen henkilötunnuksen kirjoittaa siihen varattuun kenttään, ilmestyy lomakkeelle "Huoltajan tiedot"-kohta
  • Vahvistamme leirin toteutumisen vanhemman sähköpostiin viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen
  • Leirin laskutus tapahtuu ennen kurssin alkua