Sirkusleiri 2020

TULE MUKAAN TAAS KESÄLLÄ 2021!

Tervetuloa tutustumaan sirkustaitojen maailmaan!
Hieno tilaisuus päästä harrastamaan sirkusta turvallisessa ohjauksessa monipuolisilla välineillä!

Ajankohta tarkentuu!

Leirillä on luvassa liikunnallista hauskanpitoa ja vauhdikasta menoa.
Taitavat Turun sirkuskoulun ohjaajat opettavat turvallisesti erilaisia sirkustaitoja.
Leirillä suunnitellaan yhdessä sirkusnäytös, jota ovat tervetulleita katsomaan vanhemmat, sisarukset ja sukulaiset leirin päätteeksi perjantaina iltapäivällä!

Turun sirkuskoulu tuo mukaanaan ammattitason välineet. Käytössä on kilpatrampoliini, minitrampoliini, 1-pyöräisiä, minipyöriä, tasapainoilupalloja, -rullia ja -lautoja, nuorallakevelyä (matalalla), rullamatto, jolla tehdään yksilö, pari- ja ryhmäakrobatiaa, valtavasti jonlööri- ja taikavälineitä ja lisäksi ilmapallohahmojen tekoa jotka saa omaksi.

Leiripäivän kesto 9-15

Leirin ikäsuositus 7-12 vuotiaat

Turun sirkuskoulu

155 €, hinta sisältää leirivakuutuksen, kotiruokalounaan paikan päälle toimitettuna ja välipalan.

• Huom. Laita osallistujaksi lapsi, ei huoltaja. Kun lapsen henkilötunnuksen kirjoittaa siihen varattuun kenttään, ilmestyy lomakkeelle "Huoltajan tiedot"-kohta
  • Vahvistamme leirin toteutumisen vanhemman sähköpostiin viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen
  • Leirin laskutus tapahtuu ennen kurssin alkua
  • Pidätämme oikeuden leirin peruuttamiseen vähäisen osanottajamäärän vuoksi