Seikkailuleiri 2020

Seikkailuleirillä yhdistyy liikunnallisuus, kädentaidot ja luonnon tutkiminen!

Torstai ja perjantai 4.-5.6.2020

Tervetuloa seikkailulle Muurlan Opistolle! Seikkailuleirillä opitaan suunnittelemaan ja tekemään majoja luonnonmateriaalista ja muusta helposti saatavilla olevasta materiaalista. Lisäksi opitaan erilaisia rakenteita, liitoksia ja solmuja sekä käyttämään majanrakennuksessa ja seikkailussa tarvittavia työkaluja turvallisesti ja ohjatusti.

Majarakennustaitojen lisäksi opetellaan seikkailuissa tarvittavia "selviytymis-" ja retkeilytaitoja sekä jokamiehenoikeuksia. Miltä kuulostaisi laavuretki tai riippumaton virittely? Leiripäivät vietetään suurimmaksi osaksi ulkona säiden salliessa.

Ikäsuositus

• Seikkailuleiri soveltuu parhaiten 8-10 -vuotiaille

Ota mukaan

• Vesipullo
  • Mukavat ja joustavat ulkona liikkumiseen soveltuvat vaatteet ja kengät, joissa ei mahdolliset pienet tahrat haittaa
  • Auringolta suojaava päähine

Leiripäivät torstaina ja perjantaina 9-15

Kaikille lapsille, jotka nauttivat luonnosta, rakentelusta ja uuden oppimisesta.

Aleksi Päivärinta, puuseppä, biologi ja luokaopettaja

135 €, hinta sisältää leirivakuutuksen, kotiruokalounaan ja välipalan leiripäivinä

• Ilmoittautumislomakkeen lisätietoja -kohtaan voit kirjoittaa osallistuvan lapsen nimen ja iän
  • Vahvistamme leirin toteutumisen vanhemman sähköpostiin viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen