Puukkokurssi / lokakuu

Käsityökulttuuri on nousussa. Oikealla sepän pajalla työskentely avaa uusia näkökulmia materiaalintyöstöön! Kurssilla opitaan valmistamaan perinteinen suomalainen käyttöpuukko.

• Kurssi kestää 2 viikonloppua (la-su) 2.-3.10. ja 9.-10.10.2021
  • HUOM! Järjestämme syksyllä kaksi kurssia.

Kurssilla opitaan valmistamaan perinteinen suomalainen käyttöpuukko eli takomaan terä, muotoilemaan hela ja kahva sekä valmistamaan tuppi. Kouluttajina kurssilla toimii Uskelan puukko ry:n ammattitaitoinen henkilökunta. Koulutustilana toimii Sepän paja, joka sijaitsee Muurlan Opiston piha-alueella. Kurssilla ollaan tulen kanssa tekemisissä ja tehdään erilaisia hiontatöitä.

Myös aikaisemmin osallistuneet voivat tulla uudestaan mukaan kehittämään aiemmin oppimaansa taitoa!

Ensiluokkaista opetusta. Opettajat alansa ammattilaisia ja se näkyi kaikessa.

Erittäin pätevää ja ammattitaitoista lähiopetusta

Loistava kurssi! Puitteet hyvät, ruoka hyvä ja opetus ja perehdytys erinomaista! 10+

(palautteita aiemmilta kursseilta)

Kurssi sopii puukon rakentamisesta ja kädentaidoista kiinnostuneille.

Ota mukaan

Vaatteet, jotka eivät ole tekokuitua (tuli ja kipinät voivat sytyttää tekokuituvaatteet). Kuulosuojaimet ja käsineet, jos koet ne tarpeelliseksi. Suojalaseja saa kouluttajilta. Lisäksi ota mukaan iloista huumoria sekä varovaisuutta ja huolellisuutta

Kouluttajina kurssilla toimii Uskelan puukko ry:n ammattitaitoinen henkilökunta

Majoitus

Opistolla on mahdollisuus edulliseen majoitukseen kurssipäivien välissä.

• Kurssin hinta on 255 €/hlö
  • Kurssimaksu sisältää opetuksen kahtena kurssiviikonloppuna (yht. 4 kursspäivää) ja oman puukon rakentamisen, materiaalit yhden puukon tekemiseen sekä kurssiruokailut.

Avoimet ovet

Uskelan puukko ry pitää Sepän pajalla avoimet ovet aina maanantaisin klo 16:30-17:30. Halutessasi varmista paikalla olo Uskelan Puukon puheenjohtaja Juho Sjöbergiltä, p. 050-3573110.

Noudatamme toiminnassamme voimassa olevia koronarajoituksia. Lähiopetustilanteissa huolehdimme turvaväleistä. Huomioidaksemme jokaisen turvallisuus opetustilanteissa, suositamme hyvää käsi- ja yskimishygieniaa sekä maskin käyttöä opiston tiloissa. Luokkatiloissa on saatavilla käsidesiä ja kertakäyttömaskeja.

• Ilmoittaudu kurssille viimeistään 19.9.2021
  • Vahvistamme kurssin toteutumisen sinulle sähköpostiisi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen
  • Kurssin laskutus tapahtuu ennen kurssin alkua
  • Pidätämme oikeuden kurssin peruuttamiseen vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä aikataulu- ja opetusmuodon (lähi/etä) ja muihin vastaaviin muutoksiin erityisissä poikkeustilanteissa.

Kurssi on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle.
The course is full. You can register for the waiting list.