Photoshopin perusteet verkossa

Miten saisi poistettua kuvista punaiset silmät? Entäpä kuinka vaihtaa tausta toiseen? Kuinka isona voin tulostaa kuvan ilman, että laatu huononee? Photoshopin perusteet -verkkokurssilla opit, kuinka digitaalista kuvaa voidaan käsitellä ja millaisia ominaisuuksia photoshop-ohjelma sisältää.

Photoshop on Adoben kehittämänä erittäin suosittu kuvankäsittelyohjelma, jolla on käyttäjiä ympäri maailmaa aina harrastelijoista ammattilaisiin saakka. Photoshopin perusteet -verkkokurssilla tutustutaan ohjelman perusominaisuuksiin. Kurssilla edetään rauhallisesti sekä lempeästi asia kerrallaan ja tehdään käytännön harjoituksia.

Ajankohta

  • 19.-20.2.2022, la-su kello 10-15.30

Sisältö

  • Kuvan resoluutio
  • Kuvan tallennus webiin ja tulostusta varten (kuvaformaatit)
  • Kuvan väritilat (harmaasävy, RGB, CMYK) ja värien säädöt
  • Korjaustyökalut
  • Valintatyökalut
  • Tasojen käyttö

Kenelle

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia photoshopin perusteet. Kurssi on alkeiskurssi, eikä vaadi aiempaa kokemusta photoshopilla työskentelystä.

Kouluttaja

Opettajana toimii tietotekniikan kouluttaja Annukka Leppänen (opettajan pedagoginen pätevyys). Annukka on kouluttanut jo yli 15 vuotta alan kursseja ja lisäksi hänellä on pitkä kokemus graafisesta suunnittelusta (sekä paino- että web-puolen), kuvittamisesta ja websivujen suunnittelusta & teknisestä toteuttamisesta. Annukka on sertifioitu Adobe Campus Leader, Creative Educator ja Adobe Education Trainer.

”Kerrankin joku selitti Photoshopia niin, ettei heti mennyt hermot.”

”Erittäin ammattitaitoinen opetus. Opettaja osasi asian ja oli itse innostunut aiheesta ja se näkyi ja loi intoa ainakin minuun. Ehdottomasti paras tapaamani opettaja.”

”Opettaja huomioi hyvin eritasoiset oppilaat! Huumorintaju kevensi kurssia sopivasti. Erittäin hyvä ammattitaito opettajalla.”

"Kurssilla oli erittäin ammattitaitoinen ja pätevä opettaja. Harvoin tapaa tällaista asiantuntemusta. Ammattitaito näkyi opetuksen laadussa."

(Kouluttaja Annukka Leppäsen aiemmilta kursseilta saamaa palautetta)

Huomioitavaa

Kurssi toteutetaan verkko-opetuksena, joten osallistua voit kauempaakin. Opetus toteutetaan Googlen Meet-alustalla. Tätä varten sinulla tulee olla käytössä Internet-yhteydellä varustettu tietokone, jossa on kamera ja mikrofoni. Useimmista nykyaikaisista kannettavista tietokoneista nämä jo löytyvätkin, mutta jos käytät pöytämallin tietokonetta, niin tarkistathan että siinä on myös web-kamera, jolla voit osallistua opetukseen. Suosittelemme headsetin eli mikrofonilla varustetun kuulokesetin käyttöä, mutta jo pelkät kuulokkeetkin parantavat etäyhteyskokemustasi. HUOM! Sinulla tulee olla käytössä tietokoneella photoshop-ohjelma osallistuessasi kurssille.

Hinta

Ilmoittautuminen

  • Ilmoittaudu kurssille viimeistään 5.2.2022.
  • Kurssin laskutus tapahtuu ennen kurssin alkua.
  • Pidätämme oikeuden kurssin peruuttamiseen vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä aikataulu- ja opetusmuodon (lähi/etä) ja muihin vastaaviin muutoksiin erityisissä poikkeustilanteissa.