Parkour 2020

Ajankohta

22.-23.6.2020

Sisältö

Parkour on kesän suosikkilaji!

Parkour tarjoaa monipuolista liikkumista  ja haasteita jokaiselle! Lajissa kehittyy niin kehonhallinta, liikkuvuus ja koordinaatio kuin myös kestävyys niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kaikki suoritteet ja haasteet tehdään oman tason mukaan, mutta mukavampaa on aina tehdä niitä yhdessä.

Opit parkourin kautta näkemään ympäristön uudella ja luovalla tavalla ja löytämään haasteita ja kivaa tekemistä pihoilta ja puistoista. Leirillä käydään läpi parkourin perustekniikoita. Opit tuntemaan ympäristösi paremmin, sekä näkemään ympäristön uusin silmin. Kehityt henkisesti ottamaan haasteita vastaan ja kehittämään niitä itse sekä yksin että yhdessä.

Leiri sopii vasta-alkajille ja jo lajia harrastaneille. Ikäryhmiä on kaksi, jotta harjoittelu on sopivampaa ja mielekkäämpää. Taitavat ohjaajat tekevät harjoittelusta mielekästä ja turvallista, mutta silti hauskaa ja haastavaa.

Kaikki pääsevät aloittamaan oman tason mukaan ja kehittymään siitä oikeaksi parkouraajaksi. Haasteet tehdään itselle eikä kaverille, eli tämä ei ole kilpailu.

Koulutuksen rakenne, lähijaksot ja aikataulu

Leirin aikataulu maanantaina ja tiistaina kello 9-15

Kenelle

Parkour-leiri sopii parhaiten 7-16 -vuotiaille

Kouluttaja

Kouluttajina toimivat Parkour Akatemian ammattitaitoiset parkour-ohjaajat

Hinta

Hinta 105 €, hinta sisältää ammattitaitoisen ja mukaansatempaavan opetuksen, leirillä käytettävät materiaalit, vakuutuksen sekä kotiruokalounaan ja välipalan leiripäivinä

Ilmoittautuminen

  • Huom. Laita osallistujaksi lapsi, ei huoltaja. Kun lapsen henkilötunnuksen kirjoittaa siihen varattuun kenttään, ilmestyy lomakkeelle "Huoltajan tiedot"-kohta
  • Vahvistamme leirin toteutumisen vanhemman sähköpostiin viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen
  • Leirin laskutus tapahtuu ennen kurssin alkua
  • Pidätämme oikeuden leirin peruuttamiseen vähäisen osanottajamäärän vuoksi