Parkour 2020

22.-23.6.2020

Parkour on kesän suosikkilaji!

Parkour tarjoaa monipuolista liikkumista  ja haasteita jokaiselle! Lajissa kehittyy niin kehonhallinta, liikkuvuus ja koordinaatio kuin myös kestävyys niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kaikki suoritteet ja haasteet tehdään oman tason mukaan, mutta mukavampaa on aina tehdä niitä yhdessä.

Opit parkourin kautta näkemään ympäristön uudella ja luovalla tavalla ja löytämään haasteita ja kivaa tekemistä pihoilta ja puistoista. Leirillä käydään läpi parkourin perustekniikoita. Opit tuntemaan ympäristösi paremmin, sekä näkemään ympäristön uusin silmin. Kehityt henkisesti ottamaan haasteita vastaan ja kehittämään niitä itse sekä yksin että yhdessä.

Leiri sopii vasta-alkajille ja jo lajia harrastaneille. Ikäryhmiä on kaksi, jotta harjoittelu on sopivampaa ja mielekkäämpää. Taitavat ohjaajat tekevät harjoittelusta mielekästä ja turvallista, mutta silti hauskaa ja haastavaa.

Kaikki pääsevät aloittamaan oman tason mukaan ja kehittymään siitä oikeaksi parkouraajaksi. Haasteet tehdään itselle eikä kaverille, eli tämä ei ole kilpailu.

Leirin aikataulu maanantaina ja tiistaina kello 9-15

Parkour-leiri sopii parhaiten 7-16 -vuotiaille

Kouluttajina toimivat Parkour Akatemian ammattitaitoiset parkour-ohjaajat

Hinta 105 €, hinta sisältää ammattitaitoisen ja mukaansatempaavan opetuksen, leirillä käytettävät materiaalit, vakuutuksen sekä kotiruokalounaan ja välipalan leiripäivinä