Luovaa kännykkäkuvausta

• 30.-31.10.2021, la-su kello 10-15.30

Kuvaatko paljon älypuhelimellasi? Puuttuuko kuvistasi  kuitenkin "se jokin"? Luovan kännykkäkuvauksen kurssilla opit, miten saat kuviisi enemmän syvyyttä ja luovuutta. Kurssiviikonlopun aikana opit käyttämään älypuhelimesi kameraa monipuolisemmin ja luovemmin. Nyt on aika nostaa some- ja Instagramkuvat uudelle tasolle!

Kurssillä käsitellään muun muassa seuraavia asioita:

• Hyvä henkilökuva (miljöö/lavastettu tausta)
  • Kuvan rajaaminen
  • Lähikuvaus
  • Häiriötekijät kuvassa
  • Kuvan lavastaminen
  • Kuvaelementtien hallinta, sommittelu ja värit
  • Valon tunnelma (eri valotyypit)
  • Kännykkäkuvan kuvankäsittely
  • Kännykkäkameroiden ominaisuuksia ja tehosteita

Kurssi sopii kaikille, jotka kuvaavat paljon älypuhelimellaan ja haluavat enemmän luovuutta kuviinsa. Kurssi sopii sekä ihan aloitteleville kännykkäkuvaajille että kokeneemmille kuvaajille. Kurssista hyötyvät myös esimerkiksi markkinointi- ja viestintätehtävien parissa työskentelevät, jotka haluavat saada kuvillaan parempia tuloksia sosiaalisessa mediassa. Sinulla tulee olla kameralla varustettu älypuhelin käytössäsi osallistuessasi kurssille.

Taitelija-valokuvaaja Toni Kitti. Hän on Taideteollisesta korkeakoulusta valmistunut valokuvaaja ja monialainen taiteilija. Kitti on tehnyt jo 20 vuotta sekä kaupallista kuvaa että taidetta. Ihmisläheisenä opettajana Toni Kitti painottaa mielikuvituksen ja ideoiden merkitystä tekniikan ohella. "Näkeminen on ideoimista, kun katsot, mitä näet"

Huomioitavaa

Kurssi toteutetaan verkko-opetuksena, joten osallistua voit kauempaakin. Opetus toteutetaan Googlen Meet-alustalla. Tätä varten sinulla tulee olla käytössä Internet-yhteydellä varustettu tietokone, jossa on kamera ja mikrofoni. Useimmista nykyaikaisista kannettavista tietokoneista nämä jo löytyvätkin, mutta jos käytät pöytämallin tietokonetta, niin tarkistathan että siinä on myös web-kamera, jolla voit osallistua opetukseen. Suosittelemme headsetin eli mikrofonilla varustetun kuulokesetin käyttöä, mutta jo pelkät kuulokkeetkin parantavat etäyhteyskokemustasi.

• Verkkokurssi maksaa 130 € / hlö
  • Kurssimaksu sisältää ammattitaitoisen opetuksen.

• Ilmoittaudu kurssille viimeistään 17.10.2021.
  • Kurssin laskutus tapahtuu ennen kurssin alkua.
  • Pidätämme oikeuden kurssin peruuttamiseen vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä aikataulu- ja opetusmuodon (lähi/etä) ja muihin vastaaviin muutoksiin erityisissä poikkeustilanteissa.