Luovaa kännykkäkuvausta

• 12.-13.2.2022, la-su kello 10-15.30

Kuvaatko paljon älypuhelimellasi? Puuttuuko kuvistasi  kuitenkin "se jokin"? Luovan kännykkäkuvauksen kurssilla opit, miten saat kuviisi enemmän syvyyttä ja luovuutta. Kurssiviikonlopun aikana opit käyttämään älypuhelimesi kameraa monipuolisemmin ja luovemmin. Nyt on aika nostaa some- ja Instagramkuvat uudelle tasolle!

Kurssillä käsitellään muun muassa seuraavia asioita:

• Hyvä henkilökuva (miljöö/lavastettu tausta)
  • Kuvan rajaaminen
  • Lähikuvaus
  • Häiriötekijät kuvassa
  • Kuvan lavastaminen
  • Kuvaelementtien hallinta, sommittelu ja värit
  • Valon tunnelma (eri valotyypit)
  • Kännykkäkuvan kuvankäsittely
  • Kännykkäkameroiden ominaisuuksia ja tehosteita

Kurssi sopii kaikille, jotka kuvaavat paljon älypuhelimellaan ja haluavat enemmän luovuutta kuviinsa. Kurssi sopii sekä ihan aloitteleville kännykkäkuvaajille että kokeneemmille kuvaajille. Kurssista hyötyvät myös esimerkiksi markkinointi- ja viestintätehtävien parissa työskentelevät, jotka haluavat saada kuvillaan parempia tuloksia sosiaalisessa mediassa. Sinulla tulee olla kameralla varustettu älypuhelin käytössäsi osallistuessasi kurssille.

Taitelija-valokuvaaja Toni Kitti. Hän on Taideteollisesta korkeakoulusta valmistunut valokuvaaja ja monialainen taiteilija. Kitti on tehnyt jo 20 vuotta sekä kaupallista kuvaa että taidetta. Ihmisläheisenä opettajana Toni Kitti painottaa mielikuvituksen ja ideoiden merkitystä tekniikan ohella. "Näkeminen on ideoimista, kun katsot, mitä näet"

Tonin tapa laittaa itsensä likoon on esimerkillistä. Hän näyttää miten itse toimii ja jättää jokaiselle silti tilaa olla oma itsensä.

Opettaja oli aidosti kiinnostunut aiheestaan ja meidän oppimisen tukemisesta.

Osaava, mainio opettaja. Osasi ja uskalsi antaa kehittävää palautetta.

(palautteita aiemmilta kursseilta)

Majoitus

Opistolla on mahdollisuus edulliseen majoitukseen kurssipäivien välissä.

• Verkkokurssi maksaa 195 € / hlö
  • Kurssimaksu sisältää laadukkaan opetuksen ja kurssiruokailun Jaanan herkkupöydässä

• Noudatamme toiminnassamme voimassa olevia koronarajoituksia. Lähiopetustilanteissa huolehdimme turvaväleistä. Huomioidaksemme jokaisen turvallisuus opetustilanteissa, suositamme hyvää käsi- ja yskimishygieniaa sekä maskin käyttöä opiston tiloissa. Luokkatiloissa on saatavilla käsidesiä ja kertakäyttömaskeja.

• Ilmoittaudu kurssille viimeistään 29.1.2022.
  • Kurssin laskutus tapahtuu ennen kurssin alkua.
  • Pidätämme oikeuden kurssin peruuttamiseen vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä aikataulu- ja opetusmuodon (lähi/etä) ja muihin vastaaviin muutoksiin erityisissä poikkeustilanteissa.