Lightroom haltuun verkossa

Adobe Lightroom on varsinkin valokuvaajien käyttämä sovellus. Ohjelman avulla ylläpidät kuva-arkistoa ja muokkaat kuvasi helposti. Viikonlopun pituinen verkkokurssi sopii kaikille, jotka haluavat pitää yllä omaa arkistoa sekä muokata kuvista laadukkaita häviöttömästi ja nopeasti. Kurssilla edetään rauhallisesti ja lempeästi asia kerrallaan.

Ajankohta

  • 2.-3.4.2022, la-su kello 10-15.30

Sisältö

Kurssilla opitaan Adobe Lightroom Classic -version peruskäyttö. Et tarvitse ohjelmasta mitään aiempaa tietämystä. Aloitamme kuvien tuonnista ja järjestämisestä kuvakatalogiin, jonka jälkeen siirrytään tutkimaan kaikki tavat, joilla  kuvia ja niiden värejä voi Lightroomin Develop osiossa muokata. Lopuksi kuvat viedään ohjelmasta ulos, tai lisäkäsiteltäväksi Photoshopiin.

Kenelle

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia Lightroomin perusteet. Kurssi on alkeiskurssi, eikä vaadi aiempaa kokemusta Lightroomilla työskentelystä.

Kouluttaja

Opettajana toimii tietotekniikan kouluttaja Annukka Leppänen (opettajan pedagoginen pätevyys). Annukka on kouluttanut jo yli 15 vuotta alan kursseja ja lisäksi hänellä on pitkä kokemus graafisesta suunnittelusta (sekä paino- että web-puolen), kuvittamisesta ja websivujen suunnittelusta & teknisestä toteuttamisesta. Annukka on sertifioitu Adobe Campus Leader, Creative Educator ja Adobe Education Trainer.

” Opettaja Annukka oli erittäin ystävällinen, avulias ja kärsivällinen"

"Erittäin ammattitaitoinen opetus. Opettaja osasi asian ja oli itse innostunut aiheesta ja se näkyi ja loi intoa ainakin minuun. Ehdottomasti paras tapaamani opettaja.”

”Opettaja huomioi hyvin eritasoiset oppilaat! Huumorintaju kevensi kurssia sopivasti. Erittäin hyvä ammattitaito opettajalla.”

"Kurssilla oli erittäin ammattitaitoinen ja pätevä opettaja. Harvoin tapaa tällaista asiantuntemusta. Ammattitaito näkyi opetuksen laadussa."

(Kouluttaja Annukka Leppäsen aiemmilta kursseilta saamaa palautetta)

Huomioitavaa

Kurssi toteutetaan verkko-opetuksena, joten osallistua voit kauempaakin. Opetus toteutetaan Googlen Meet-alustalla. Tätä varten sinulla tulee olla käytössä Internet-yhteydellä varustettu tietokone, jossa on kamera ja mikrofoni. Useimmista nykyaikaisista kannettavista tietokoneista nämä jo löytyvätkin, mutta jos käytät pöytämallin tietokonetta, niin tarkistathan että siinä on myös web-kamera, jolla voit osallistua opetukseen. Suosittelemme headsetin eli mikrofonilla varustetun kuulokesetin käyttöä, mutta jo pelkät kuulokkeetkin parantavat etäyhteyskokemustasi. HUOM! Sinulla tulee olla käytössä tietokoneella Lightroom Classic-ohjelma osallistuessasi kurssille.

Hinta

Ilmoittautuminen

  • Ilmoittaudu kurssille viimeistään 19.3.2022.
  • Kurssin laskutus tapahtuu ennen kurssin alkua.
  • Pidätämme oikeuden kurssin peruuttamiseen vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä aikataulu- ja opetusmuodon (lähi/etä) ja muihin vastaaviin muutoksiin erityisissä poikkeustilanteissa.