Kuvataan kännykkäkameralla

LEIRI ON VALITETTAVASTI PERUTTU, pahoittelemme asiaa!

Muille leireille mahtuu vielä, katso https://koulutukset.muurlanopisto.fi/fi/lapset-ja-nuoret/

Kamera kännyyn ja kuvaamaan! Kännykkäkamera on myös tavattoman luova peli! Kurssilla opit, miten saat kuviisi ammattilaisen vinkein vielä enemmän syvyyttä sekä teknisesti että taiteellisesti.

Tietenkin pidämme mielessä myös kuvaamisen hauskuuden! Tällä kurssilla ei naurua pidätellä!

Maanantai ja tiistai 8.-9.6.2020

Leirillä opit muun muassa seuraavia asioita:

• Mikä on erityistä kännykällä kuvaamisessa - miten kännykkäkamera eroaa tavallisesta kamerasta?
  • Mitä sommittelu tarkoittaa - miten sommitellaan?
  • Miten kuvataan erilaisia taustoja vasten?
  • Miten salama vaikuttaa kuvaan? Entä miksi kuvata ilman salamaa?
  • Miten värit vaikuttavat valokuvassa?
  • Millaisia kuvankäsittelyohjelmia kännykällä on?

Päiväleirin ohjelma:
maanantaina 8.6. ja tiistaina 9.6. kello 9-15

Kouluttajana toimii valokuvaaja Toni Kitti.
Hän on Taideteollisesta korkeakoulusta valmistunut valokuvaaja ja monialainen taiteilija. Kitti on tehnyt jo 20 vuotta sekä kaupallista kuvaa että taidetta. Ihmisläheisenä opettajana Toni Kitti painottaa mielikuvituksen ja ideoiden merkitystä tekniikan ohella.

"Näkeminen on ideoimista, kun katsot, mitä näet!"

135 €, hinta sisältää leirivakuutuksen, kotiruokalounaan ja välipalan leiripäivinä

• Huom. Laita osallistujaksi lapsi, ei huoltaja. Kun lapsen henkilötunnuksen kirjoittaa siihen varattuun kenttään, ilmestyy lomakkeelle "Huoltajan tiedot"-kohta
  • Vahvistamme leirin toteutumisen vanhemman sähköpostiin viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen
  • Leirin laskutus tapahtuu ennen kurssin alkua