Halipysäkki

Tervetuloa Halipysäkille 15.3.2020!

Rauhoittumista, kehon kieltä ja hyvää mieltä on luvassa vanhempien ja lasten yhteisessä Shindo-hetkissä. Yhteisten rauhoittumishetkien vaikutus kantaa myös arjessa. Kosketuksen vaikutuksia on viime aikoina tutkittu paljon. Koskettamisen opettaminen tuo varmuutta ja antaa valmiuksia kaikkeen vuorovaikutukseen.

15.3.2020 kello 12-15

Halipysäkillä lapsen ja vanhemman yhteisessä kehotyöskentelyssä haetaan leikkimielellä levollisuutta ja lämmintä läheisyyttä.
Venytellen, kaikki aistit mukana mielikin rauhoittuu. Opetellaan yhdessä rauhoittumaan ja kuuntelemaan omaa kehoa. Menetelmän on todettu tukevan myös keskittymistä ja muita oppimisen taitoja.

• venytellään yhdessä
  • opitaan kunnioittavasta kosketuksesta
  • kosketuksen etiketti
  • rauhoitutaan leppoisaan läsnäoloon

Mitä muuta halipysäkki voi tarjota?

”kahdenkeskeistä laatuaikaa esikoisen kanssa”
”yhteinsen harrastuksen tyttären kanssa”
”venyttely- ja rentoutusharjoituksia”
”rauhoittumista”

Täältä voit lukea väestöliiton tietoa kosketuksen merkityksestä tai tästä siitä kuinka syli suojaa aivoja.

Ota mukaan

Venyttelyyn sopivat mukavat ja lämpimät vaatteet.

Halipysäkki sopii rauhoittavasta kosketuksesta ja lapsen kanssa vietetystä yhteisestä ajasta kiinnostuneille. Lapset (5-12v.) vanhemman tai isovanhemman, kummin tai muun luottoaikuisen seurassa.

Kouluttajana toimii KM, luokanopettaja Riitta Mursula-Innanen

39,00 € / Kurssimaksu sisältää opetuksen ja harjoitukset sekä kahvin/mehun.