Graafisen suunnittelun koulutus

Tervetuloa graafisen suunnittelun kurssille, jossa opetellaan soveltamaan graafisten ohjelmien käyttöä. Koulutuksen jälkeen opiskelijalla on graafisen suunnittelun perustiedot ja -taidot hallussaan. Opiskelija pystyy suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia graafisia materiaaleja sekä webiin että painovalmiiksi tuotteeksi asti. Koulutuksessa tutuiksi tulevat PhotoShopin, InDesignin, Illustratorin sekä WordPressin käyttö, joita harjoitellaan erilaisten harjoitustöiden kautta.

Koulutuksen aikana kotikoneella tulee olla mahdollisuus käyttää koulutuksessa käytettäviä ohjelmia (Adoben PhotoShop, InDesign, Illustrator) sekä mahdollisuus osallistua etäopetukseen (tietokone internet-yhteydellä sekä suosituksena koneen varusteissa mikki ja webkamera). Muurlan Opiston opiskelijana sinun on mahdollista saada Adoben ohjelmat oppilashintaan koulutuksen ajaksi.

• Painotuotteen suunnittelu ja toteutus
  • Typografia
  • Sommittelu
  • Kuvien käyttö (valokuva, kuvituskuva, infograafit)
  • Värit
  • Kuvankäsittely(Photoshop)
  • Sivuntaitto-ohjelma (InDesign)
  • Vektorigrafiikkaohjelma (Illustrator)
  • Websivut (WordPress)

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, jossa opetus tapahtuu lähijaksojen lisäksi etäopetuksena. Koulutus kattaa opetusta lähijaksoilla Muurlan Opistolla sekä etäopetusta lähijaksojen ympärillä. Lähijaksoilla keskitytään lähinnä käytettävien ohjelmien opetteluun. Lähijaksojen välissä tapahtuvien etäopetuspäivien yhteydessä tehdään monipuolisesti harjoitustöitä, katsellaan opetusvideoita ja luetaan lisämateriaalia. Koulutuksessa verkko-oppimisympäristönä toimii Google Classroom.

Lähijaksot ja etäopetuspäivät
  • Koulutuksen päivämäärät päivittyvät tänne myöhemmin.

Koulutus sopii hyvin sekä vasta-alkajille että jo aiheeseen/ohjelmiin hieman tutustuneille. Tietokoneen perustaidot tulee hallita. Koulutuksen aikana jokainen oppii soveltamaan graafisten ohjelmien käyttöä omassa työssään tai harrastuksessaan. Muurlan Opistolla lähijaksoilla työskennellään mac-ympäristössä. Suosittelemme, että koulutukseen tullessa hallitsee mac-ympäristön. Oman kannettavan tietokoneen voi myös tietysti tuoda kurssille omaksi työkoneeksi.

Kouluttajana koulutuksessa toimii Annukka Leppänen, joka on toiminut tietotekniikan kouluttajana yli 15 vuotta. Annukka on suorittanut ammatillisen opettajan tutkinnon 2015 ja on lisäksi sertifioitu Adobe Campus Leader ja Adobe Education Trainer. Kouluttamisen lisäksi Annukalla on pitkä työkokemus graafisesta suunnittelusta, kuvittamisesta ja websivujen suunnittelusta & teknisestä toteuttamisesta.

• Kurssimaksu sisältää ammattitaitoisen opetuksen lähijaksoilla ja etäopetuksena, materiaalin sekä ruokailun lähijaksoilla.
  • Laskutus tapahtuu erissä.
  • Koulutuksen voi myös maksaa yhdessä erässä.
  • Opistolla voi lähijaksojen aikaan yöpyä edulliseen hintaan

• Ilmoittautuminen seuraavaan koulutukseen aukeaa myöhemmin
  • Varmistat koulutuspaikkasi maksamalla 200 € varausmaksun, joka hyvitetään sinulle 1. kurssilaskun yhteydessä. Lisätiedot ilmoittautumislomakkeessa.
  • Päätös koulutuksen aloituksesta tehdään yhtä kuukautta ennen ensimmäistä koulutuksen lähipäivää. Jos koulutus peruutetaan, varausmaksu maksetaan takaisin ilmoittamallesi tilille. Mikäli itse peruutat osallistumisesi, varausmaksua ei palauteta.
  • Saat koulutusinfon sekä 1. erän laskun hyvitettynä varausmaksulla ennen koulutuksen alkua.
  • Pidätämme oikeuden aloituspäivän siirtämiseen tai koulutuksen peruuttamiseen vähäisen osanottajamäärän vuoksi.