Fortnite-leiri

Kesäloman päätteeksi pelaamaan ohjatusti Fortnitea?
Muurlan opisto järjestää suositun pelileirin, jolla tasokkaasta valmentamisesta vastaa tuttuun tapaan Incoach.

Maaanantaista keskiviikkoon 3.-5.8.2020

Fortnite-leiri on kolmen päivän mittainen kokonaisuus nuorille, jossa yhdistyy pelaamisen ilo, yhdessätekeminen ja liikunta. Leirin kokonaisuuteen kuuluu ammattitaitoinen pelivalmennus Incoachin ohjauksessa ja pelaamisen ohella ohjattua liikkumista sisäliikuntatilassa.

Leirillä toimimme kahdessa ryhmässä jakautuen liikuntaan ja pelivalmennukseen. Pelivalmennuksessa opitaan yhdessä pelaamista, tekniikkaa, strategiaa ja saadaan vinkkejä oman pelin parantamiseen. Liikunnassa keskitymme hauskaan tekemiseen ja harjoittelemme kykyä toimia yhdessä ja viestiä pelikavereiden kanssa.

E-urheilu on maailmalla viime vuosina näkyvälle paikalle noussut urheilumuoto, jossa välineenä toimii yleensä tietokone ja kilpapelaaminen tapahtuu verkon välityksellä. Laji on tehnyt itseään tunnetuksi nyt myös Suomessa, vaikka kovan luokan pelaajia ja mestareitakin maasta on löytynyt jo pidemmän aikaa. Miljoonien eurojen turnauksia pelataan ympäri maailmaa. E-urheilu on toiseksi suosituin urheilumuoto Suomessa nuorten miesten parissa jääkiekon jälkeen.

Elektronista urheilua voi harrastaa kuka tahansa, joka käyttää tietoteknistä pelilaitetta. Pelata voi yksin tai toisen henkilön kanssa lähiverkossa, pelikonsolilla tai Internetissä. Kilpapelaamisesta on kyse, kun pelaajat pelaavat toisiaan ja pelin luomaa haastetta vastaan kilpailullisessa tilanteessa.

Leiripäivän kesto kuusi tuntia eli ma-ke 10-16 -

Paikkana Muurlan opiston Isontalon sali

10:00 - 12:00 Ensimmäinen jakso
12:00 - 12:30 Ruokailu ja tauko
12:30 - 12:55 Toinen jakso
13:00 - 15:00 Ryhmien vaihto, kolmas jakso
15:00 - 15:30 Välipala ja tauko
15:30 - 15:55 Neljäs jakso
15:55 - 16:00 Yhteenveto ja lopetus

Pelaaminen tapahtuu tietokoneilla ja tarjolla on kaikille näppäimistöt, hiiret ja kuulokkeet. Pelaajat voivat ottaa mukaan myös oman ohjaimen tai muut oheislaitteet, jos niin haluavat. Suosittelemme, että osallistujalla on oma Epic-tili Fortniteä varten, mutta se ei ole pakollinen.

Liikuntaa varten on hyvä olla ulkoliikuntaan sopivat kengät ja vaatteet sekä vesipullo.

Leiri sopii kaikille Fortniten ystäville, mutta pelivalmentajan opastusta kaipaavat saavat leiristä eniten irti!
Huom. noudatamme lainmukaisia ikärajoja eli Fortniten ikäraja on 12 vuotta. Kuitenkin 9 vuotta täyttäneet pääsevät mukaan vanhemman suostumuksella (ikärajassa on 3 vuotta joustoa, mikä liittyy samaan lakiin kuin kuin elokuvien ikärajat).

Laadukas Incoachin valmennus.

Kurssin hinta 215,00 € sisältää ammattitaitoisen opetuksen ja kurssiruokailut.
Kurssimaksu sisältää myös kaikki pelaamiseen tarvittavat tietokoneet ja muut varusteet.

• Huom. Laita osallistujaksi lapsi, ei huoltaja. Kun lapsen henkilötunnuksen kirjoittaa siihen varattuun kenttään, ilmestyy lomakkeelle "Huoltajan tiedot"-kohta
  • Vahvistamme leirin toteutumisen vanhemman sähköpostiin viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen
  • Leirin laskutus tapahtuu ennen kurssin alkua
  • Pidätämme oikeuden leirin peruuttamiseen vähäisen osanottajamäärän vuoksi