Elektronisen urheilun kesäleiri - Fortnite-pelileiri

Elektroninen urheilu on tietotekniikkaa hyödyntävää kilpaurheilua. Elektronista urheilua harrastetaan niin joukkue- kuin yksilömuodossakin riippuen pelistä ja pelimuodosta.

Ajankohta

Kurssin ajankohta on 31.7.-2.8.2019 klo 09.-15.30.

Sisältö

E-urheilu on maailmalla viime vuosina näkyvälle paikalle noussut urheilumuoto, jossa välineenä toimii yleensä tietokone ja kilpapelaaminen tapahtuu verkon välityksellä. Laji on tehnyt itseään tunnetuksi nyt myös Suomessa, vaikka kovan luokan pelaajia ja mestareitakin maasta on löytynyt jo pidemmän aikaa. Miljoonien eurojen turnaukset ympäri maailmaa ja toiseksi suosituin urheilumuoto nuorten miesten parissa (jääkiekon jälkeen) Suomessa kertoo lajin olevan nousemassa suuren yleisön tietoisuuteen maassamme.

Tavallisimmat e-sports -pelit ovat tietokoneella tai konsolilla toimivia viihdepelejä, jotka jakautuvat useampaan alalajiin, eli genreen.

Elektronista urheilua voi harrastaa kuka tahansa, joka käyttää tietoteknistä pelilaitetta pelatakseen joko yksin, tarkoituksenaan kehittää itseään, tai pelatakseen toisen henkilön kanssa lähiverkossa, pelikonsolilla tai Internetin yli. Kilpapelaamisesta on kyse, kun pelaajat pelaavat toisiaan ja pelin luomaa haastetta vastaan kilpailullisessa tilanteessa.

Leiriläisen ei tarvitse tuoda mukanaan pelikonetta tai muita pelaamiseen liittyviä varusteita. Leiri sisältää ammattitaitoisen opetuksen ja valmentamisen lisäksivakuutuksen sekä maittavan kotiruokalounaan ja ravitsevan välipalan leiripäivinä.

Fortnite YouTube

Kenelle

Ikäsuositus 9-14-vuotiaat. Ikäraja on 12 vuotta, mutta huoltajan suostumuksella ja aikuisen seurassa - eli kesäleirin ammattitaitoisten valmentajien ohjauksessa -  ikärajassa on 3 vuotta joustoa (liittyy samaan lakiin kuin kuin elokuvien ikärajat), siis huoltajan suostumuksella alaikäraja on 9.

Majoitus

Muurlan Opistolta voi varata myös yöpymisen:toimisto@muurlanopisto.fi

Huomioitavaa

Elektronisen urheilun valmentajina leirillä toimivat alan parhaat valmentajat. Leirin tavoite on auttaa nuoria kehittymään pelaajana rakentaen urheilijan polkua.

Leirin aikana tulee pelaamisen lisäksi muuta liikunnallista aktiviteettia, niin ulkona kuin sisällä. Urheiluvarustus siis myös mukaan!

Hinta

Kurssin hinta 215,00€ sisältää ammattitaitoisen opetuksen ja kurssiruokailut. Kurssimaksu sisältää myös kaikki pelaamiseen tarvittavat tietokoneet ja muut varusteet.

 

Ilmoittautuminen

  • Leiri on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon mahdolliselle peruutuspaikalle.
  • Ilmoittautumislomakkeen lisätietoja -kohtaan voit kirjoittaa osallistuvan lapsen nimen ja iän.
  • Vahvistamme leirin toteutumisen vanhemman sähköpostiin viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.
  • Leirin laskutus tapahtuu ennen kurssin alkua.
  • Pidätämme oikeuden leirin peruuttamiseen vähäisen osanottajamäärän vuoksi.