Creating in English

Tekemällä oppii, ja tällä leirillä opit englantia luovan seikkailun siivin taiteen ja kädentaitojen parissa!

Emman leirit toimivat niin ennakoivasti kuin kertaavastikin kielipolkusi kiemuroissa. Oppiminen tapahtuu parhaiten silloin, kun sitä vähiten aavistat, tekemisen ollessa mielekästä!

15.-17.6.2020

Tervetuloa oppimaan englantia hauskalla tavalla yhdistäen kielen opiskelu ja luova taide!

Leiripäivien aikana englannin kieleen tutustutaan päivittäin vaihtuvan teeman kautta erilaisin oppimistuokioin ja taiteellisen luomisen lomassa. Taiteen osalta leirillä vahvistuu myös luova itseilmaisu ja samalla tutuksi tulevat erilaiset materiaalit ja tekniikat. Tällä leirillä englannin kielen taito vahvistuu lähes huomaamatta samalla, kun pidetään hauskaa.

Käytössä on laadukkaat taiteilijatarvikkeet ja -materiaalit.

Ota mukaan

• Vesipullo
  • Mukavat ja taiteiluun soveltuvat vaatteet
  • Auringolta suojaava päähine

Leiri kestää maanantaista keskiviikkoon kello 9-15

Ikäsuositus

• Taidepainotteinen englanninkielinen kielikylpyleiri sopii parhaiten 8-13 -vuotiaille

Emma Theman

135 €, hinta sisältää leirivakuutuksen, kotiruokalounaan ja välipalan leiripäivinä

• Huom. tee ilmoittautuminen lapsen nimellä. Kun kirjoitat lapsen henkilötunnuksen sille varattuun kenttään, ilmestyy lomakkeelle "Huoltajan tiedot"-kohta
  • Vahvistamme leirin toteutumisen vanhemman sähköpostiin viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.
  • Leirin laskutus tapahtuu ennen kurssin alkua.
  • Pidätämme oikeuden leirin peruuttamiseen vähäisen osanottajamäärän vuoksi.