Animaatioleiri 2020

Nyt sinulla on harvinainen mahdollisuus päästä tutustumaan nukkeanimaation tekemiseen: leirillä toteutetaan omat nuket ja lyhytelokuva!

5.-7.8.2020

Animaatio on henkiin herättämistä. Opimme rakentamaan animoitavat nuket. Jokainen nukke on oma persoonansa. Tutkailemme niiden ominaisuuksia, miten ne liikkuvat, mitä ne pystyvät tekemään. Minkälainen luonne sinun nukellasi on? Mistä asioista se pitää? Missä se asuu? Mitä sille voisi tapahtua? Teemme pieniä animointiharjoituksia, sekä ryhmätyönä lyhytelokuvan jossa kaikkien nuket pääsevät näyttelemään.

Leiri kestää keskiviikosta perjantaihin kello 9-15.

Kaikille lapsille, jotka ovat kiinnostuneita tarinoiden kertomisesta - leirillä pääset luomaan oman mielikuvitusmaailman ja siellä seikkailevan hahmon. Ikärajasuositus 9-12 vuotta.

Animaatio-opettaja Mark Ståhle

135 €, hinta sisältää leirivakuutuksen, kotiruokalounaan ja välipalan leiripäivinä

• Huom. Laita osallistujaksi lapsi, ei huoltaja. Kun lapsen henkilötunnuksen kirjoittaa siihen varattuun kenttään, ilmestyy lomakkeelle "Huoltajan tiedot"-kohta
  • Vahvistamme leirin toteutumisen vanhemman sähköpostiin viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen