Äänen hoitokurssi rentoutumiseen ja itsehoitoon

Tervetuloa löytämään oman äänesi rajattomat mahdollisuudet! Äänen hoitokurssilla koulutuat omaa ääntäsi, mielen ja kehon hoitavaksi työvälineeksi. Kurssilla tehdään käytännön harjoittelua, tutustutaan omaan ääneen, mieleen ja kehoon sekä samalla tehdään löytöretki omaan sisimpään, kohdataan omia vastustuksia ja opitaan kuinka päästään niiden yli.

Ajankohta

Kurssi järjestetään 1.-2.8.2019.

Sisältö

Kurssilla opit äänihoidon perusperiaatteita, teoriaa, harjoituksia ja saat valmiuden äänirentoutushoitojen tekemiseen

Kurssin sisältö:

1. Äänityöskentelyä: oman äänen käyttö hoitavana välineenä, kehoresonanssi, kehotietoisuustyöskentely äänen avulla, ylä-äänitekniikka, ylä-äänilaulu.

2. Tietoisuusharjoituksia: keskittymisharjoituksia sekä aistien herkistämistä, kuunteleminen ja hiljentyminen, Shindo-kehotyöskentely.

3. Oma kasvu: itsetuntemusvälineitä, jakaminen, keskustelut, päiväkirja, avautuminen omalle ohjaukselle, herkkyys kuulla ja kuunnella itseä ja muita, avoimuus kohdata omia tunteita ja uskomuksia sekä tiedostaa niiden vaikutus omaan toimintaan ja hyvinvointiin.

4. Teoria; äänihoito osana värähtelylääketiedettä, tutkimuksia alalta, hienojakoisemmat kehot värähtelyn kannalta tarkasteltuna: eetteri-, astraali- ja mentaalikeho, kehon pääenergiakeskukset (chakrat) ja linjat eli meridiaanit, musiikinteoriaa, äänen historiaa.

5. Oman kehon huolto; taiji sekä Shindo-meridiaanivenyttely, kehotietoisuustyöskentely liikkeen avulla, lisäksi vapaavalintainen liikunta omalla ajalla.

6. Oman henkisen Minän/Valokehon asteittainen integroiminen/Elämän Palvelutyö, oman intuition/ohjauksen seuraaminen hetkessä.

Pieni ryhmä takaa jokaiselle osanottajalle henkilökohtaisen tuen ja harjoittelurauhan. Kurssin tavoitteena on vahvistaa luovaa äänenkäyttöä ja ilmaisua tutkien ja kokeillen.

Kenelle

Kurssi sopii kaikille rentoutusta ja uutta elämäänsä kaipaaville, mutta myös täydennyskoulutukseksi opettajille, esiintyjille, puhujille. Kurssi ei vaadi aiempaa koulutusta.

Kouluttaja

Kouluttajana on Michael Schirmer.

Majoitus

Opistolla on mahdollisuus edulliseen majoitukseen kurssipäivien välissä.

Hinta

  • Kurssin hinta on 199,00 €/hlö
  • Kurssi sisältää ammattitaitoisen opetuksen ja kurssiruokailut.

Ilmoittautuminen

  • Ilmoittaudu kurssille viimeistään 15.7.2019.
  • Vahvistamme kurssin toteutumisen sinulle sähköpostiisi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.
  • Kurssin laskutus tapahtuu ennen kurssin alkua.
  • Pidätämme oikeuden kurssin peruuttamiseen vähäisen osanottajamäärän vuoksi.